Друк

Волонтери, хелпери чи благодійники?

Автор: Адміністратор. Posted in Новини

Коли пройшли всі свята і знову прийшла буденність, хочеться згадати той невидимий, але значущий вклад студентів-волонтерів ДФКБМТА, які завжди відгукуються на прохання про допомогу. Ці студенти, як «супермени-невидимки»! Їх ніхто не бачить, їх ніхто не знає, їх іноді не розуміють, але вони завжди на підхваті)))

Коли Ви бачите в фойє нашого коледжу цікаві, креативні інсталяції до свят, коли Ви навіть не помічаєте, коли ці інсталяції тихесенько прибираються та змінюються, коли Ви не бачите, як хтось приходить раніше до коледжу, або залишається після занять, щоб щось допомогти, то це означає, що працюють саме вони – «супермени-невидимки».

 І що ж лише тільки за минулий семестр встигли зробити ці «невидимки»? А от що) Встановлювали святкові декорації в актовій залі до посвяти у студенти, декорували фойє до дня Козацтва та дня Осені, прикрашали методкабінет та фойє до дня Вчителя, встановлювали інсталяції на Новорічні свята. Це все робили руки студентів-архітекторів з груп А 19-1/9, А 19-2/9 та А 21-2/9, КД 20-1/9.

 

 

Також приймали активну участь у акції «Диво починається з тебе» - підраховували та складали канцтовари за опціями, спакували і відправили посилку до місця призначення. Цікавий факт – минулого року активісти молодіжної організації Арт-МОСТ створили станцію збору подарунків для малозабезпечених діточок. Зібрали понад 20 кілограмів товарів для навчання та творчості і відіслали за призначенням 23 дітлахам. І в цій акції приймали участь лише студенти-архітектори. Але цього року долучилась студрада та викладачі, і вже ми назбирали для 50 діточок з малозабезпечених сімей та сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах понад 50 кілограмів край необхідних канцтоварів. Віримо, що наші подарунки принесли радість діточкам і зробили свято Миколая більш теплим і яскравим.

 

А ще вже другий рік поспіль у коледжі працює акція «Благодійна філіжанка». Ідея цієї акції на думку спала викладачу архітектурних дисциплін та за сумісництвом керівнику ГО Арт-МОСТ Бекмурзіній Юлії Михайлівні. Цього року в кав’ярні працювали студенти з групи А 21-2/9. Завжди цікаво спробувати себе у ролі Новорічного благодійного барісти. Чи знали Ви, що кошти, які отримані з продажу кави йдуть на благодійність? В статті на сайті коледжу, яка була опублікована раніше, про це сказано.

  

Ви бачите скільки нового і цікавого в нашому коледжі трапляється? Кожного року щось новеньке з’являється у інсталяціях, ми ростемо, як благодійники і не відстаємо від навчання! Все це було б неможливим, якби не всебічна підтримка та натхнення від адміністрації коледжу. Всі ці ініціативи, благодійні акції та інше завжди можливі завдяки протекції директора коледжу Вероніки Василівни Ватагіної та заступника директора з виховної роботи Дашка Вадима Васильовича. Завдяки Вам це стало можливо!

Тому, із вищесказаного, можна сміливо сказати, що наш коледж - самий найкращий! Він не тільки дає нам майбутню престижну професію, він виховує в нас патріотів країни та людяність!

Дякуємо усім волонтерам за Вашім старання, бо Ви даруєте нам щастя!

На сайті 11 гостей та відсутні користувачі