Друк

ДІЛИМОСЯ ДОСВІДОМ…

Автор: Адміністратор. Posted in Новини

МЕТОДИЧНИЙ СЕМІНАР «ПАНОРАМА ПЕДАГОГІЧНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ: МЕТОДИ ТРАДИЦІЙНОГО ТА ІНТЕРАКТИВНОГО НАВЧАННЯ В УМОВАХ СУЧАСНОЇ ОСВІТИ»

26 квітня 2023 року у форматі конференції ZOOMвідбулося засідання міського методичного об’єднання викладачів української мови та літератури  ЗФПО Новомосковсько-Павлоградського регіону на тему «Панорама педагогічної майстерності: методи традиційного та інтерактивного навчання в умовах сучасної освіти». МЕТА  заходу – обговорення теоретичних та практичних аспектів використання різноманітних  методів навчання на заняттях словесності та поширення педагогічного досвіду.

 

Засідання відкрила голова циклової комісії українознавства та філологічних дисциплін ДФКБМТА, голова міського методичного об’єднання Наталія Григорівна Ніколаєнко, яка поділилася власним досвідом щодо результатів проведення процедури схвалення методичної розробки педагога-претендента на присвоєння педагогічного звання «викладач-методист».

Викладачка української мови та літератури ДФКБМТА Анна Олександрівна Данюк виступила з цікавою доповіддю про можливості використання на заняттях з мови та літератури SWOT-аналізу як одного із методів критичного мислення.

Максимович Людмила Олексіївна, викладачка української мови та літератури ДФКБМТА, під час свого виступу зосередила увагу присутніх на ефективності використання онлайн-дошок в умовах дистанційного навчання.

Про ефективні сугестопедичні прийоми здобуття й засвоєння нових знань з української мови та літератури у своїй доповіді-презентації продемонструвала викладачка Новомосковського фахового коледжу ДДАЕУ Полтавцева Олена Миколаївна.

Важливе питання переваг формувального оцінювання в освітньому процесі у своєму виступі порушила викладачка української мови та зарубіжної літератури ДФКБМТА Сень Людмила Адамівна.

Високопрофесійні та змістовні виступи засвідчили, що попри всі виклики сучасності,  наші викладачі впевнено тримають освітній фронт і докладають усіх зусиль для того, щоб дбати про належний психоемоційний стан своїх вихованців, та забезпечують на високому рівні якість навчання.

 

 

 

На сайті 8 гостей та відсутні користувачі